Over BVBA Vanhulle

BVBA Vanhulle, opgericht op 8 mei 1995 te Zele door Johan Vanhulle, is intussen uitgegroeid tot een begrip in de wereld van grond- en kabelwerken, voor zowel private werken als industrie en openbare diensten. Het bedrijf is dan ook stevig gegroeid sinds de oprichting, zowel in het aantal werknemers als in de omvang van de bedrijfsgebouwen en materiaal.

Het bedrijf situeert zich in het mekka bij uitstek voor aannemers, namelijk de gemeente Zele, welk uitermate goed gelegen is tussen de as Antwerpen-Brussel-Gent. 

BVBA VANHULLE is bovendien een dynamisch bedrijf dat altijd naar nieuwe mogelijkheden zoekt om te kunnen doorgroeien in verschillende richtingen. Daarom blijven we ons wagen- en machinepark grondig uitbreiden, alsook onze gespecialiseerde medewerkers. Onze arbeiders worden daarom voortdurend bijgeschoold om zich verder te kunnen specialiseren en te ontwikkelen in hun vak en natuurlijk om hun werk altijd op een zo veilig mogelijke manier te kunnen uitvoeren.

We zijn actief in heel België en we rekenen zowel private opdrachtgevers als openbare ondernemingen tot onze klanten. We staan garant voor kwalitatieve, efficiënte en professionele werkuitvoering en we zijn in het bezit van een VCA ** certificaat. 

Tenslotte hebben we drie zusterbedrijven:

  • De gestuurde boringen en telecommunicatielassen worden uitgevoerd door VHL Technics
  • Zeelse Grond- en Kabelwerken houdt zich bezig met grond- en kabelwerken en het leggen van pijpleidingen in Vlaanderen
  • Tenslotte voert VHL Construct grond- en kabelwerken uit in héél België